Little Hawk weer in Nederland deze zomer!

21 februari 2011

Little Hawk en zijn vrouw Beverly brengen dit jaar opnieuw een bezoek aan ons land. Vanaf eind mei tot 21 juni verblijven ze hier en is er ruimte voor weer een aantal van zijn unieke optredens.

Wanneer je Little Hawk in 2007 of 2009 al hebt gezien en nog een (paar) keer de kans wilt hebben blijf dan op de hoogte via deze blog…

Programma

In een optreden van maximaal 90 minuten speelt Little Hawk fluit, drum, rattles and stones en vertelt hij verhalen in de geest van zijn grootouders en voorouders. Kijk verder op deze blog en op You Tube Little Hawk TV voor een impressie van zijn laatste bezoek.

De meeste performances zullen worden gegeven in de Hub Amsterdam aan de Westerstraat. In het deels nog in te vullen programma is slechts plaats voor een paar huiskamervoorstellingen. We hopen Little Hawk tijdens deze tour te mogen laten optreden op een paar bijzondere locaties, gelegenheden en wellicht festivals…

Neem bij interesse contact op met Patrick van Uffelen.

NB We zijn voor Little Hawk en zijn vrouw nog op zoek naar een appartement in het Centrum van Amsterdam  voor de periode van 17 mei-21juni, voor een sociale huurprijs, bij voorkeur op de begane grond of de 1e verdieping.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: